SENTUL ANSSHELLBOX RESTAURANT

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

KUALA LUMPUR, SENTUL


SENTUL ANSSHELLBOX RESTAURANT

2021

Project :

Upgrading works, Provides Additional Space And Interior Design

Type :

Commercial

This is an interior design project involving a Ansshellbox's new seafood restaurant branch. The design concept for this restaurant is Industrial Design + Neon which plays on neon lights and to accentuate the fresh and chic look. The design create a clear focus to targeting younger generations to come here not just for the food, but also for the aesthetics.

The seating area are divided into four zones - party zone, couple zone, group zone and single zone. This zoning allow customers to enjoy their food with privacy.

This restaurant also comprises of a bar where the single seating zone located and a live kitchen.